Σε φιλικό προετοιμασίας στο Μάλεμε ο Πλατανιάς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ “έκαμψε” την αντίσταση της Παλαιόχωρας, επικρατώντας με σκορ 3-1.

Μόλις στο 3′ ο ΑΟΠ πήρε προβάδισμα με δυνατό σουτ του Χιντασέλι, για να έρθει η αντίδραση του Πλατανιά στο δεύτερο ημίχρονο, κι αφού πρώτα στο 50′ ο Βασιλειάδης απέκρουσε πέναλτι του Μανουσάκη.

Στο 56′ ο Παπανικολάου από γύρισμα του Ουές ισοφάρισε σε 1-1 και στο 67′ έγινε από… εκτελεστής-δημιουργός, πασάροντας στον Στ. Ποζατζίδη για το 2-1. Το τελικό 3-1 έγινε στο 85′, με τον Στ. Ποζατζίδη να παίρνει τη “σκυτάλη” στις… ασίστ “σερβίροντας” το 3-1 στον Χ. Ποζατζίδη.

Πλατανιάς (Πάουλο Κάμπος): Βασιλειάδης (65’ Σικαλιάς), Λάμτσε, Ρουσσάκης (74’ Κατσαρός), Στ. Ποζατζίδης, Ουές, Σμυρλάκης, Τσακμάκης, Παπανικολάου, Παπουτσογιαννόπουλος (86’ Στεφανίδης), Χ. Ποζατζίδης (86’ Δρικάκης), Κωστίκος

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Γιούδας (65’ Μαυρομιχάλης), Σπηλιώτης, Καραΐσκος (46’ Κόλα), Θεοδωράκης, Νκολίτσης, Μανουσάκης, Χιντασέλι (46’ Δημητριάδης), Κυριλλίδης (46’ Ζαχαράκης), Παλιάτσιος (76’ Αναστασόπουλος), Κτιστόπουλος (46’ Γκούφας), Πάγκαλος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook