Έκλεψε τις εντυπώσεις με δύο χαρακτηριστικά του

Την παρουσίαση των νέων iPhones από την Apple, των XS, SX Max και XR, «προανήγγειλε» το άλλο προϊόν που σύστησε ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός στη χθεσινή εκδήλωση και εντυπωσίασε όσους παρακολούθησαν είτε από κοντά, είτε από τους υπολογιστές τους και τα smartphones τους το event.

Το Apple Watch παρουσιάστηκε από τον Τζεφ Γούιλιαμς, τον COO της εταιρείας, με τη συσκευή να απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους του fitness.

Η συσκευή είναι πιο λεπτή από την Series 3, αλλά η οθόνη της είναι κατά 30% μεγαλύτερη. Επίσης, σε αυτήν εμφανίζονται περισσότερες πληροφορίες, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ διαφορετικά widgets.

Τα ηχεία του είναι κατά 50% δυνατότερα, γεγονός που διευκολύνει τις τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ ο μπορεί να κάνει και ηλεκτροκαρδιογράφημα από τη συσκευή και στη συνέχεια να στείλει τα αποτελέσματα στον προπονητή ή τον γιατρό του.

Επίσης, εντύπωση προξένησε η παρουσίαση του νέου γυροσκόπιου, το οποίο μπορεί να προειδοποιεί ακόμη και για τούμπες, δηλαδή να εντοπίσει ένα πιθανό γλίστρημα ή πέσιμο και αναλόγως σοβαρότητας να καλέσει για βοήθεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook