Μετά από τρία χρόνια ο Βαλάντης Κοζορώνης θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα του Εργοτέλη.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος πραγματοποίησε ακόμη μία σπουδαία προσθήκη, με την απόκτηση του 26χρονου μέσου, που έμεινε ελεύθερος από τη σκωτσέζικη Χάμιλτον. Το 2015 "μετακόμισε" από τον Εργοτέλη στα Γιάννινα και το 2017 αποχώρησε για να ενταχθεί το 2018 στη Χάμιλτον.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη έχει ως εξής:

Ο Βαλάντης Κοζορώνης από σήμερα φοράει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα! 

Ο 26χρονος μέσος επέστρεψε στην ομάδα μας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, και είναι έτοιμος να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 

«Ο Εργοτέλης είναι οικογένεια μου και επέλεξα να επιστρέψω για προσωπικούς λόγους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά την φανέλα της ομάδας απ' όπου ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ξέρω ότι έχει πολύ καλές βάσεις και σωστούς ανθρώπους δίπλα της γεγονός που λειτούργησε θετικά στην επιστροφή μου. Είμαι εδώ για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πραγματοποιηθεί ο στόχος και να φτάσει η ομάδα μας ψηλά» δήλωσε ο Βαλάντης Κοζορώνης αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου το οποίο είναι διάρκειας ενός έτους.