Σε αγώνα δρόμου για να προλάβει τις – πιθανότατα – απρόβλεπτες εξελίξεις, πρέπει να αποδυθεί ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, μετά και την δημοσιοποίηση της διυπουργικής απόφασης για μεταβίβαση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο λεγόμενο και ως «Υπερταμείο».

Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ  του Flashnews.gr, μπορεί να δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση, όπως και των άλλων δεκάδων ακινήτων και στα Χανιά, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη η διαδικασία μεταβίβασης της ιδιοκτησίας  του ακινήτου του στρατοπέδου Μαρκοπούλου από τις Ένοπλες Δυνάμεις στην Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), η οποία είναι θυγατρική εταιρεία του «Υπερταμείου».

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι – προς το παρόν – ιδιοκτήτης του ακινήτου παραμένουν οι Ένοπλες Δυνάμεις με τις οποίες και έχει κάνει την συγκεκριμένη συμφωνία ο Τάσος Βάμβουκας.

Όμως όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, τότε οι συζητήσεις θα γίνουν με τον νέο ιδιοκτήτη και αλλάζουν τελείως τα δεδομένα.

Και καθώς ο χρόνος κυλά, το ενδεχόμενο να μην έχει προχωρήσει η συμφωνία (με τον νυν ιδιοκτήτη) πριν την προεκλογική περίοδο, προκαλεί τρέμουλο στον Δήμαρχο που θέλει να παρουσιάσει έργο εν όψει της νέας του υποψηφιότητας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook