Υπάρχει μια πόλη που δέχεται οι χιλιάδες τουρίστες που την έχουν για προορισμό να κυκλοφορούν χωρίς ρούχα, και έτσι οι άνθρωποι κυκλοφορούν στους δρόμους της όπως τους γέννησε η μάνα τους.

Αν σε οποιονδήποτε δρόμο του κόσμου έβλεπες έναν άνθρωπο γυμνό, θα πάθαινες σοκ ή θα γελούσες και θα τον περνούσες για τρελό. Στο Cap d’Agde της νότια Γαλλίας πάλι, είναι πολύ σύνηθες να δει κάποιον γυμνό στον δρόμο, στα μαγαζιά και παντού. Όχι απλά ημίγυμνους αλλά εντελώς τσίτσιδους.

Πρόκειται για το αγαπημένο θέρετρο των γυμνιστών με τις τοπικές αρχές να έχουν στήσει ολόκληρη καμπάνια μάρκετινγκ για να προσελκύσει όσους περισσότερους γυμνιστές μπορεί. Αν κυκλοφορείς με ρούχα στο Cap d’ Agde σε δείχνουν με το δάχτυλο.

Το καλοκαίρι περισσότεροι από 40.000 τουρίστες φτάνουν στην περιοχή και την μετατρέπουν σε «Γυμνή πόλη», κάνοντας μπάνιο, ψωνίζοντας και τρώγοντας, εντελώς γυμνοί. Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το swinging είναι ιδιαίτερα δεδομένα στην πόλη όπως αναφέρει ο Τhe guardian.

Το χωριό των γυμνιστών διαθέτει μία παραλία που εκτείνεται σε δύο χιλιόμετρα και οι επισκέπτες επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια, έχει ακόμα σύγχρονη μαρίνα, κάμπινγκ, ξενοδοχείο, διαμερίσματα, κλαμπ, μπαρ, εστιατόρια, ταχυδρομείο και τράπεζα με ΑΤΜ. Οι επιχειρήσεις που στεγάζονται στο συγκεκριμένο μέρος φθάνουν τις 180, αναφέρει το News.com της Αυστραλίας.Από το 1958, όταν η πρώτη παραλία γυμνιστών εμφανίστηκε στην περιοχή, η πόλη φιλοξενεί τουρίστες που δεν του αρέσουν τα ρούχα. Φέτος συμπληρώνονται δηλαδή 60 χρόνια ιστορίας γυμνισμού στην Cap d’ Agde. 

Γι’ αυτό πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλή προορισμό για γυμνιστές αλλά και για ανθρώπους που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook