Στο 1-1 έμειναν στη Σοχώρα, η γηπεδούχος ομάδα του Ρεθύμνου με τον Πατούχα, ένα αποτέλεσμα που μάλλον βολεύει τους φιλοξενούμενους αν κρίνουμε από την εξέλιξη του αγώνα.

Το Ρέθυμνο μπήκε πιο δυνατά χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία με τον Κασσέλα στο 6’, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 9’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι πάνω στον Αστρινάκη, όπου ο Ντοκάκης έδειξε να συνεχιστεί στο παιχνίδι ενώ στο 15’ ο Πατούχας θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα, όμως ο Τσαγκαράκης στην προσπάθεια του να σουτάρει, δεν βρήκε καλά τη μπάλα, χάνοντας μεγάλη να σκοράρει.

Η απάντηση του Ρεθύμνου ήρθε στο 24’ όταν ο Μικρόπουλος αρχικά έκλεψε την μπάλα και στην συνέχεια τον έβγαλε τετ α τετ τον Ματαραγκάσι, ωστόσο αυτός καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει πάνω στους αμυντικούς του Πατούχα.

 Το γκολ για τους Ρεθυμνιώτες ήρθε στο 37’, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Κασσέλα και σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Ματαραγκάσι, ο οποίος με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ.

 Στο 47’ το Ρέθυμνο απείλησε με τον Ματαραγκάσι όπως και στο 62’ με τον Αστρινάκη.

Στο 65’, ήρθε η ισοφάριση για τον Πατούχα. Ο Παπαδημητρίου εκτέλεσε φάουλ όπου ο προωθημένος Σουργιάς απ’ το σημείο του πέναλτι με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κιοσσέ.

Στο 67’ ο Χωματάς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Αστρινάκη και στο  82’ ο Κιοσσές μπλόκαρε  με ευκολία το σουτ του Παπαδημητρίου.

Ρέθυμνο (Η. Ασπρομάτης – Γ. Λυρώνης): Κιοσσές, Κασσέλας, Τσικαλάς, Δελήμπασης, Σαριδάκης, Κωστόπουλος (84’ Χνάρης), Κουρνιανός (65’ Β. Αποστολάκης), Μικρόπουλος, Ματαραγκάσι, Μουρτζανός (88’ Σπανουδάκης), Αστρινάκης.

Πατούχας (Λάκης Καργιωτάκης): Χωματάς, Μπιτσακάκης, Κάτελας, Σουργιάς, Κουνενάκης, Νικολάρας (88’ Αποστολάκης), Καραντινάκης, Καραταράκης, Σαπαλίδης, Τσαγκαράκης (61’ Παπαδημητρίου), Μπελίτσας (75’ Λουλάκης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook