Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ιεράπετρας σας γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 14-9-2018, ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα νέος ιατρός, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής με θέση ευθύνης το Περιφερειακό Ιατρείο Κάτω Χωριού.

Η ορκωμοσία του Ιατρού έγινε από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρακαδάκη Γεώργιο παρουσία του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Πετράκη Ιωάννη και της υπαλλήλου του Νοσοκομείου κ. Κατσιδονιώτη Πετρούλας.

Ο εν λόγω ιατρός πλέον του Περιφερειακού Ιατρείου, θα καλύπτει τις εφημερίες του Κέντρου Υγείας και θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο το Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας.

Επίσης, στο νοσοκομείο μας ορκίστηκε και ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, μια μόνιμη Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων για την κάλυψη των αναγκών του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, ενώ επίκειται η ορκωμοσία μίας ακόμη υπαλλήλου σε αντίστοιχη θέση την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι προχωρά κανονικά η προκήρυξη για τους μόνιμους Ιατρούς Παθολόγους, έχουν αναρτηθεί οι πίνακες κατάταξης και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σε Ιατρούς της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας.

Η προσπάθεια για την άμεση και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου μας συνεχίζεται απρόσκοπτα προς όφελος των πολιτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook