Από την ερχόμενη Δευτέρα οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα αρχίσουν να υποδέχονται τα βρέφη και τα νήπια που έχουν ενταχθεί στη λίστα των επιτυχόντων.

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των φακέλων που κατατέθηκαν στο ΔΟΠΑΦΜΑΗ τα αποτελέσματα της οποίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Όσοι γονείς διαπιστώσουν διαβάζοντας τα αποτελέσματα ότι χρειάζεται να αποστείλουν ξανά τον φάκελο δικαιολογητικών θα πρέπει να επισυνάψουν την αίτηση εκτυπωμένη από το ηλεκτρονικό σύστημα και τα δικαιολογητικά που την συνοδεύουν θα πρέπει να αποδεικνύουν τη μοριοδότηση της αίτησης δηλαδή ότι έχει δηλωθεί στην αίτηση θα πρέπει να αποδεικνύεται (όπως για παράδειγμα, εάν έχει δηλωθεί το πεδίο “εργαζόμενοι γονείς” απαιτούνται δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν την εργασία και των δύο).

Η αίτηση μπορεί να εκτυπωθεί κάνοντας σύνδεση στο ηλεκτρονικό σύστημα και ο κωδικός αίτησης αναγράφεται στο επάνω δεξί μέρος της αίτησης κατά την εκτύπωση.

Στο πεδίο “Στοιχεία Δεύτερου Γονέα” που εμφανίζεται κατά την εκτύπωση της αίτησης, τα στοιχεία συμπληρώνονται διά χειρός. Στον φάκελο με τα δικαιολογητικά θα πρέπει εκτός των άλλων να αναγράφεται ο παιδικός σταθμός για τον οποίο γίνεται η κατάθεση και να αποσταλεί ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: ΔΟΠΑΦΜΑΗ Μάρκου Παπαδόπουλου 4 – Χανιώπορτα, Τ.Κ. 71202 .

Η προθεσμία αποστολής φακέλου δικαιολογητικών ισχύει μέχρι και την Τετάρτη 19/09/2018 και ώρα 24:00. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερτερούν της δυναμικότητας του παιδικού σταθμού και σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα γίνεται μοριοδότηση με βάση το κριτήριο του εισοδήματος ανά παιδί. Εάν παρατηρηθεί ισοβαθμία ξανά, θα διενεργείται κλήρωση ενώπιων των ισοβαθμούντων γονέων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook