Απίστευτο τροχαίο στα Χανιά – Ο ιδιοκτήτης αναζητά τον δράστη – Δείτε εικόνες από το σημείο

Ένα τροχαίο που σοκάρει περιγράφει ο ιδιοκτήτης ενός οχήματος στα Χανιά ο οποίος αναζητά τον υπαίτιο του ατυχήματος που φρόντισε να “γίνει καπνός”

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης, το βράδυ, περίπου στη μια μετά τα μεσάνυχτα, στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος του Δαράτσου, ένα αγροτικό Toyota 4×4 τετράπορτο, έκανε τιμονιές δεξιά – αριστέρα στον δρόμο, πατώντας γκάζι και χρησιμοποιώντας χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να παρασύρει ένα όχημα μάρκας Ford  και να το σέρνει για περίπου 10 μέτρα δρόμο, “πετώντας” το μετά πάνω σε μια πινακίδα καταστήματος με κινέζικα ρούχα.

Στη συνέχεια ο οδηγός του αγροτικού έκανε όπισθεν και εξαφανίστηκε.

Από το απίστευτο αυτό περιστατικό, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, προκλήθηκαν όμως μεγάλες υλικές ζημιές στο όχημα του καταγγέλλοντα.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος ενώ έφτασε και η αστυνομία. Δυστυχώς, κανείς από τους συγκεντρωμένους δεν κατάφερε να καταγράψει ή να εντυπώσει στη μνήμη του την πινάκιδα. Το μόνο που έχει σαν στοιχείο ο άτυχος ιδιοκτήτης είναι το σήμα της Toyota στο αγροτικό.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να ενημερώσει. Το αυτοκίνητο του οδηγού που προκάλεσε το ατύχημα είναι ένα αγροτικό Toyota ασημί τετράπορτο καινούργιο, το οποίο θα είναι τρακαρισμένο από μπροστά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook