Τα πρώτα λόγια του «κοριτσιού με το τατουάζ» μόλις ξύπνησε από το κώμα

Συγκινητικές  στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όταν η 22χρονη Έλενα, το «κορίτσι με το τατουάζ» που βρέθηκε άγρια κακοποιημένη σε  δρόμο στο Ζεφύρι, ξύπνησε  από το κώμα. 

Σύμφωνα με  το Star, το πρώτο πρόσωπο που αντίκρυσε η 22χρονη, μόλις άνοιξε τα μάτια της, ήταν η μητέρα της. «Μαμά, δεν περίμενα να ερθεις. Σας είδα στο όνειρό μου εσένα και τον μπαμπά», ήταν τα πρώτα λόγια της, όταν συνήλθε.

Η 22χρονη έχει αποσωληνωθεί, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο απο τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται.

Όπως είπε στο protothema.gr ο διοικητής του νοσοκομείου «η κοπέλα έχει αποσωληνωθεί. Η κατάστασή της είναι σταθερή και θα παραμείνει στη ΜΕΘ αυτό το 24ωρο. Το αναπνευστικό της έχει βελτιωθεί και αναμένεται να αποχωρήσει από τη μονάδα το πρωί της Πέμπτης».

Η οικογένεια ζει ένα ακόμη δράμα, καθώς ο πατέρας της είναι νεφροπαθής και συχνά υποβάλλεται σε αιμοκαθάρσεις. Μαζί με τον οκτάχρονο αδελφό της μένουν στους Αγίους Θεοδώρους. 

«Είδα στην τηλεόραση το τατουάζ και είπα “αυτό είναι το παιδί μου”»

Οι αστυνομικοί  κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα της 22χρονης, στους οποίους και έδωσε κατάθεση, αποκαλύπτοντας πώς αναγνώρισε ότι το θύμα των αδίστακτων βιαστών ήταν η κόρη της.

«Η κόρη μου δεν μένει μαζί μου εδώ και αρκετό καιρό. Μένει σε κάποιο σπίτι στον Κολωνό. Επικοινωνούμε, αλλά όχι καθημερινά, μιλάμε τρεις-τέσσερις φορές στο τηλέφωνο, για αυτό και δεν την αναζήτησα», ανέφερε στους αστυνομικούς η μητέρα της κοπέλας.

«Ήμουν στο σαλόνι, όταν ξαφνικά με την άκρη του ματιού μου βλέπω τη φωτογραφία της κόρης μου στην τηλεόραση. Και είπα αμέσως, αυτό είναι το παιδί μου. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά η κόρη μου», πρόσθεσε.

Θα δώσει κατάθεση, όταν βγει από την εντατική

Οι αστυνομικοί θα περιμένουν την έξοδο της 22χρονης από τη ΜΕΘ ώστε να τους δώσει την δική της εκδοχή για τη φρίκη που έζησε.

Η 22χρονη όταν συνήλθε έδωσε στους αστυνομικούς ένα σημείωμα με το όνομά της το οποίο επιβεβαιώθηκε. 

Το χρονικό της φρίκης

Την Τετάρτη το απόγευμα εντοπίστηκε η 22χρονη άγρια κακοποιημένη από αδίστακτους δράστες οι οποίοι την “πέταξαν” στην άκρη του δρόμου.

Η οδός Σικελιανού, όπου εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση η άτυχη κοπέλα θεωρείται ένας από τους δρόμους στο Ζεφύρι όπου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

Όταν το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”, πριν πέσει σε κώμα, δύο διαφορετικοί νοσηλευτές τη ρώτησαν για το όνομά της, ωστόσο η νεαρή βρισκόταν σε σύγχυση. Στον ένα είπε ότι την λένε Μαρία και στον δεύτερο Ελένη. Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό ο βιασμός της κοπέλας να έγινε σε άλλο σημείο και έπειτα να την «πέταξαν» στο Ζεφύρι, στην οδό Σικελιανού, ενώ δεν αποκλείεται πριν την άγρια σεξουαλική κακοποίηση να της είχαν δώσει ουσίες.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχουν πάρει δείγμα DNA από τα νύχια της και από τα ρούχα που φορούσε η 22χρονη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook