Άγρια δολοφονημένη στο πάρκινγκ του σπιτιού της, μέσα στο αυτοκίνητό της, στην Κηφισιά, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 19.09.2018, μια 33χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερους από δέκα κάλυκες στο σημείο. H γυναίκα βρισκόταν στη θέση του οδηγού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε δεχθεί αρκετές σφαίρες από καλάσνικοφ καθώς βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.

Ο χρόνος της δολοφονίας προσδιορίστηκε για το βράδυ της Τρίτης, που σημαίνει πως είτε οι δράστες την περίμεναν μέσα στο γκαράζ, είτε πρόλαβαν κι εισήλθαν μέσα την ώρα που άνοιγε για να μπει και κατόπιν την εκτέλεσαν.

Επρόκειτο για γυναίκα η οποία απασχολούσε κατά καιρούς την Ασφάλεια Αττικής, για τα κατά καιρούς αιματηρά “συμβόλαια θανάτου” ηχηρών ονομάτων του Ελληνικού υποκόσμου.

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε δεχθεί δολοφονική απόπειρα σε βάρος της τον Οκτώβριο του 2011 στο Γαλάτσι, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια εκείνης της επίθεσης ήταν έγκυος.

Επίσης το 2009 το θύμα είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή και σύσταση συμμορίας.

Άλλωστε, το θύμα φέρεται να διατηρούσε μακροχρόνια και θυελλώδη σχέση με ένα από τα πλέον “βαριά” ονόματα της νύχτας, που φέρεται από την ΕΛ.ΑΣ να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα Βόρεια Νότια Προάστια της Αττικής.

Επίσης, θεωρείται “δεξί χέρι” ηγετικής φυσιογνωμίας στο χώρο της νύχτας που έχει απασχολήσει πλείστες φορές τις Αρχές για ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις και μάλιστα οργανωμένου εγκλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook