Ένα εντελώς παράδοξο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης ( λίγο μετά τις 19.30) στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Υψηλάντου.

Μια παρέα τριών ατόμων -πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ- επιτέθηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε ένα νεαρό ντελιβερα στο ύψος της Μητρόπολης.

Ένας εκ των τριών μάλιστα την στιγμή που ο ντελιβερι προσπαθούσε να στρίψει στον δρόμο δίπλα στην Μητρόπολη τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφριά.

Άμεσα στο σημείο επικράτησε αναστάτωση μιας και αρκετός κόσμος περνούσε από εκεί. Κάποιος από τους περαστικούς μάλιστα ειδοποίησε την αστυνομία. Οι τρεις νεαροί αφού συνέχισαν να βρίζουν τον ντελιβερι χωρίς κανένας να αντιληφθεί το λόγο λίγο μετά προσπάθησαν να αποχωρήσουν.

Τα αντανακλαστικά της ομάδας ΔΙΑΣ -για μια ακόμη φορά ωστόσο- ήταν ταχύτατα σπευδοντας στο σημείο και “μπλοκάροντας” τους νεαρούς οδηγώντας τους στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Να σημειώσουμε πως ο ένας εκ των τριών προσπάθησε να το σκάσει ωστόσο οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και τον συνέλαβαν απέναντι από το “Πέτρινο” Γυμνάσιο.

Δεν έχει προκύψει ακόμη από το ρεπορτάζ ποια η σχέση των τεσσάρων ατόμων και αν υπήρχαν προηγούμενα. Ο νεαρός ντελιβερι ωστόσο φέρεται να τόνισε στην κατάθεση του πως δεν τους γνώριζε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook