Την Τοπική Κοινότητα Μαλών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης για να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται στο σπίτι το οποίο δώρισε στον Δήμο Ιεράπετρας ο κ. Μανώλης Μαράκης.

Ο Δήμαρχος αφού περιηγήθηκε στο κτίριο συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μαλών κ. Γιώργο Τσακιράκη τόνισε:

«Υποσχεθήκαμε ότι θα αναλάβουμε την πλήρη διαμόρφωση του κτιρίου ώστε να επιτευχθεί η άμεση αξιοποίησή του και αυτό κάνουμε.

Οφείλω να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά από καρδιάς τον κ. Μανώλη Μαράκη που η ανιδιοτελής προσφορά του μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε έναν νέο σύγχρονο Πολιτιστικό Πολυλειτουργικό Κέντρο ικανό να  υποστηρίξει ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις πολιτισμού.

Οι τρέχουσες βελτιωτικές εργασίες και παρεμβάσεις που υλοποιούνται χρηματοδοτούνται από το Δήμο Ιεράπετρας και ανήκουν στην πρώτη φάση του έργου.

Ακολουθεί άμεσα η δεύτερη φάση για την προμήθεια εξοπλισμού και την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων εργασιών.

Σκοπός μας είναι το εν λόγω κτίριο να αναδειχθεί με το βέλτιστο τρόπο και να συμβάλλει ουσιαστικά στην πορεία των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της περιοχής των Μαλών αλλά και όλου του Δήμου Ιεράπετρας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook