Μια ανέλπιστη για τον ίδιο έκπληξη περίμενε τον Παντελή Σαπουνάκη κατά την επιστροφή του στα Χανιά, μετά τις κορυφαίες επιδόσεις και την κατάκτηση μεταλλίων σε διεθνείς διοργανώσεις.

Με σημαίες, χειροκροτήματα, αγκαλιές και εκδηλώσεις αγάπης υποδέχτηκαν στο λιμάνι Σούδας, συγγενείς και πολλοί φίλοι, τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Παντελή Σαπουνάκη.

Ο Χανιώτης αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες Boss of Bosses V στις 25/8 στην Καλιφόρνια και στη διοργάνωση Mr Olympia Pro Powerlifting στις 14-15 / 9 στο Λας Βέγκας, την πρώτη ημέρα πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Bench Press με 300 κιλά και τη δεύτερη μέρα στο Powerlifting που συμπεριλαμβάνει και τις τρεις κινήσεις Squat – Bench Press – Deadlift και με σωματικό βάρος 118,4 κιλά, κατέκτησε την πρώτη θέση και στις τρεις κινήσεις 350 κιλ. 290 κιλ. και 310 κιλ. αντίστοιχα.

Η υποδοχή που του επεφύλασσαν οι δικοί του άνθρωποι ήταν κάτι παραπάνω από θερμή με πιο συγκινητική τη στιγμή που πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή του κόρη. 

Το κλίμα ήταν σχεδόν πανηγυρικό, με χαμόγελα, ενθουσιασμό και αγκαλιές από τους δικούς του ανθρώπους και φίλους που στέκονται στο πλευρό του όλο αυτά τα χρόνια και στηρίζουν την προσπάθειά του να κατακτήσει όλο και υψηλότερους στόχους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook