Η αεροσυνοδός δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της εν ώρα πτήσεις – Αν και οι επιβάτες τους χειροκρότησαν, η εταιρεία της κοινοποίησε την απόλυσή της

Της έκανε πρόταση γάμου «on air» και την έστειλε στο ταμείο ανεργίας. 

Μία αεροσυνοδός των κινεζικών αερογραμμών «China Eastern Airlines» έζησε ονειρικές στιγμές όταν ο αγαπημένος της γονυπετής της έκανε πρόταση γάμου εν ώρα εργασίας με τους επιβάτες να χειροκροτούν και να εύχονται καλούς απογόνους…Αυτό συνέβη το Μάιο. Τελικά η πρόταση γάμου βγήκε «ξινή» στην Κινέζα αεροσυνοδό αφού, τέσσερις μήνες αργότερα, ο εργοδότης της κοινοποίησε την απόλυσή της. 

Οι κινεζικές αερογραμμές «China Eastern Airlines» δεν έδειξαν καμία ευαισθησία στην τρυφερή πρόταση που της έκανε ο σύντροφός της.

Τον Μάιο, το γλυκό βίντεο του φίλου της που της ζητούσε το χέρι της είχε γίνει viral στα κινεζικά κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Στο επίμαχο βίντεο η αεροσυνοδός χρησιμοποίησε το σύστημα ανακοίνωσης κατά την διάρκεια της πτήσης για να ευχαριστήσει τους επιβάτες που χειροκροτούσαν και τραβούσαν βίντεο απαθανατίζοντας τη ρομαντική χειρονομία.

Τελικά όμως, η ιστορία αγάπης δεν είχε αίσιο τέλος.

Οι κινεζικές αερογραμμές «China Eastern Airlines» απέστειλαν επιστολή στην αεροσυνοδό όπου της κοινοποιούσαν την απόλυσή της, όπως μετέδωσαν τα κινεζικά ΜΜΕ στις 12 Σεπτεμβρίου.

Στην επιστολή απόλυσης επισημαίνεται ότι η ρομαντική πρόταση προκάλεσε αναταραχή στη διάρκεια της πτήσης κι ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών.

Η απόφαση της αεροπορικής εταιρείας προκάλεσε σάλο στα social media με ορισμένους χρήστες να κάνουν λόγο για «απάνθρωπη» απόφαση.

Υπήρξαν όμως και κάποιοι που έσπευσαν να γράφουν ότι τέτοιες ρομαντικές χειρονομίες πρέπει να γίνονται μακριά από κόσμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook