Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στον Αλικιανό, η εκδήλωση του “Παραδοσιακού Μουσικοχορευτικού Συλλόγου “Οι Βιγλάτορες”, στον προαύλιο χώρο του συλλόγου.

Ήταν ένα κάλεσμα – συναπάντημα των μελών του συλλόγου ενόψει της χειμερινής περιόδου και της εγγραφής νέων μελών, στον διάσημο σύλλογο που τιμά τους κρητικούς χορούς σε εκδηλώσεις, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα ακόμα και στο εξωτερικό.

Οι εγγραφές για τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει, όπως έγινε γνωστό στην εκδήλωση, ενώ “Οι Βιγλάτορες” απήθυναν ευχαριστήριο για την ανταπόκριση του κόσμου στην πολύ όμορφη εκδήλωση.

Στο ευχαριστήριο αναφέρουν:  Ολα πήγαν κατ’ ευχην…. Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Συλλόγου για την άψογη φιλοξενία.  Ως πρόεδρος, τους συγχαίρω … τους γονείς ,τα παιδια κ τους φιλους μας που μας τίμησαν. Επισης τους μουσικούς μας στο κρητικο κ στο λαϊκό σχήμα , τους χορηγούς κ τους Δωροθετες … Ευχομαι καλη σεζόν με υγεία, αγάπη, προοδο κ πολύ χορο, στους νικητές την λαχειοφόρου αγοράς εύχομαι παντα κερδισμένοι !! Ελατε να χορέψουμε με την ψυχή μας….

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook