Ήταν μόλις 37 ετών – Την ημέρα της επίθεσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση – Την είδηση γνωστοποίησε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών 

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον ειδικό φρουρό που εκτελούσε χρέη σκοπού στην πρεσβείας του Ιράν, την ημέρα που επιτέθηκε ο Ρουβίκωνας.

Η μόλις 37 ετών γυναίκα έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την ημέρα της επίθεσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Η είδηση του θανάτου της συζύγου του έγινε γνωστή, σύμφωνα με το protothema.gr μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘Δυστυχώς, η ζωή μάς επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη υποκρισία και υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής, της καρτερικότητας, της ΑΞΙΟΠΡΈΙΑΣ !

Αναφερόμαστε στον «πρωταγωνιστή» της «επιδρομής» στην Πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις «σειρήνες» των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα «αργύρια» της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς, έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.

Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν, ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν!

Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από τη Διοίκηση η απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης .

Εμείς ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΝΏΜΗ από τον Συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του!’, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση. Πηγή: Protagon.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook