Εορτασμός παρουσία Οικουμενικού Πατριάρχη, του Πατριάρχη Ιεροσολύμων και Αρχιεπισκόπων Κύπρου και Αλβανίας

Την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17.30 μ.μ. στο μεγάλο αμφιθέατρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκδήλωσις για τα 50 έτη λειτουργίας και διαλογικής μαρτυρίας του Ιδρύματος στην κοινωνία. 

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος Α΄, με τη συμμετοχή και του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου, των Μακαριωτάτων Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου και Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου, εκπροσώπων των λοιπών Αυτοκέφαλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, καθώς και της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης. 

Στην εκδήλωση θα παραστεί και η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος έχει αποδεχθεί τη σχετική πρόσκληση. Την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο κ. Μάρκος Μπόλαρης Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Θρησκευμάτων.
Καλούνται οι φίλοι της ΟΑΚ όπως μετέχουν της μεγάλης αυτής χαράς του Ιδρύματος και του τόπου μας. 

Παράκληση όπως η προσέλευσις ολοκληρωθεί πριν από την ώρα έναρξης της εκδήλωσης, λόγω των έκτακτων μέτρων ασφαλείας. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη μεγάλη αίθουσα εξαιτίας της πληρότητας του χώρου, θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση στη μικρή αίθουσα και τους εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook