Μετά την ανακοίνωση του σωματείου των ειδικών φρουρών που γνωστοποίησε ότι η 37χρονη σύζυγός του συναδέλφου τους «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή

Την αντίδραση του αρχηγού της ΕΛΑΣ προκάλεσε η γνωστοποίηση του ανθρώπινου δράματος που βιώνει ο ειδικός φρουρός που εκτελούσε χρέη σκοπού στην πρεσβεία του Ιράν την ώρα της επίθεσης από το Ρουβίκωνα, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Μετά την ανακοίνωση του σωματείου ειδικών φρουρών με την οποία έγινε γνωστό ότι η 37χρονη γυναίκα του αστυνομικού έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ «πάγωσε» τη μετακίνηση του ενστόλου στις πεζές περιπολείες στο κέντρο της Αθήνας.

Η μετακίνηση του αστυνομικού – μαζί με αυτή του διοικητή του ΑΤ Ψυχικού – είχε αποφασιστεί στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που πραγματοποιείται για ό,τι συνέβη τα ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου.

Παρά την απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, όμως, παραμένουν τα ερωήματα σχετικά με το κριτήριο βάσει του οποίου επιλέχθηκε για υπηρεσία ο συγκεκριμένος φρουρός την ημέρα εκείνη χωρίς να λάβει υπ’όψιν το προσωπικό δράμα που αντιμετώπιζε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook