Ημερίδα από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Χανίων  με θέμα: «Πολιτική προστασία – Εθελοντισμός – Μέτρα αυτοπροστασίας», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, στο δήμο Χανίων.

Στόχος είναι η ενημέρωση του κοινού, αναφορικά με το έργο της νεοσύστατης ομάδας ειδικών αποστολών Χανίων, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται και εγγραφές μελών. Στη διάρκεια της ημερίδας πέρα από τις ομιλίες, πραγματοποιήθηκε και το πρώτο μάθημα της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Χανίων.

«Η σημερινή εκδήλωση γίνεταο από μία καινούρια ομάδα, και αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος να γνωρίσει την νέα αυτή προσπάθεια, αλλά όσοι δεν γνωρίζουν να κατανοήσουν, ότι η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Χανίων, έχει ένα δύσκολο ρόλο. Συνδράμει, στο έργο των φορέων σε έκτακτες ανάγκες και όχι μόνο όταν εκδηλώνονται αλλά και στα πλαίσια της πρόληψης, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού, δασικών πυρκαγιών, πλημμύρας κλπ. Είναι απαραίτητο όλοι να γνωρίζουν πώς θα αντιδράσουν σε τέτοιες καταστάσεις, γιατί ένας ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης», τόνισε ο Κοκολάκης Κωνσταντίνος, Πρώην Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας & Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook