Σε ψηφοφορία για την εκλογή νέου επικεφαλής προχωρά η δημοτική παράταξη

Η ψηφοφορία θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου στο ΚΑΜ, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κάθοδο του συνδυασμού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, όχι όμως και το πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας.

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του συνδυασμού τίθεται υπό την κρίση των μελών και φίλων της Πρωτοβουλίας Πολιτών, οι οποίοι θα κληθούν τον Οκτώβρη να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του ή να επιλέξουν νέο επικεφαλής.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων όσων ενδιαφέρονται να τεθούν επικεφαλής του συνδυασμού θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Οκτώβρη.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη αναφέρει:

“Η δημοτική κίνηση Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος, εφαρμόζοντας το καταστατικό της και λειτουργώντας με δημοκρατικό και συλλογικό τρόπο, καλεί τα μέλη της σε συνέλευση, την Τετάρτη 10 Οκτώβρη, στις 7μμ, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (στον 1ο όροφο), ώστε να ψηφίσουμε για την ανάδειξη νέου επικεφαλής.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να δηλώνουν υποψηφιότητα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που κοινοποιείται στη λίστα επικοινωνίας των μελών της κίνησης, μέχρι και την Τρίτη 9 Οκτώβρη, στις 12 τα μεσάνυχτα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook