Η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε το μυστικό που κράτησε κρυφό από τον Βρετανό πρίγκιπα μέχρι την ώρα που εκείνος την είδε νύφη στην εκκλησία 

Εντυπωσίασε με την κομψότητα και την ομορφιά της εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο που στήθηκαν μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες για να παρακολουθήσουν τον βασιλικό γάμο της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στις 19 Μαΐου η Μέγκαν Μαρκλ έλαμπε μέσα στο μακρύ λευκό νυφικό της στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι και εκείνος μόλις την είδε συγκινημένος της ψιθύρισε: «Είσαι υπέροχη».

Όμως, μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε μάθει πως στον παραμυθένιο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι, που τελέστηκε τον Μάιο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, η όμορφη Αμερικανίδα είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, που τον έκανε να «πετάει» από ευτυχία. Στο ντοκιμαντέρ «Queen of the World» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV, το οποίο είναι αφιερωμένο στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ ως επικεφαλής της Κοινοπολιτείας, η Μέγκαν κάνει μια σύντομη εμφάνιση μαζί με το νυφικό της!

Εκεί, για πρώτη φορά η πρώην ηθοποιός του νομικού δράματος Suits αποκαλύπτει πως το νυφικό της, δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Κλερ Γουάιτ Κέλερ για τον οίκο Givenchy, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τον πρίγκιπα Χάρι και αυτό επειδή εκείνος δεν γνώριζε πως στο πέπλο, μήκους πέντε μέτρων, θα ήταν κεντημένα 53 λουλούδια, που το καθένα συμβόλιζε ένα από τα 53 κράτη της Κοινοπολιτείας.

«Γνώριζα πως αυτό θα ήταν μια όμορφη έκπληξη για τον νέο μου σύζυγο, ο οποίος δεν το ήξερε και αλήθεια “πέταξε” από ευτυχία όταν είδε πως έκανα αυτή την επιλογή για τη μέρα της ένωσής μας», δήλωσε η Μέγκαν μπροστά στην κάμερα. Μάλιστα, η ίδια αποκαλύπτει πως ακολούθησε την ημέρα του γάμου της τη βρετανική παράδοση για καλή τύχη, που θέλει τη νύφη να φορά «κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι δανεικό και κάτι μπλε», (something old, something new, something borrowed, something blue). Έτσι, η νέα δούκισσα του Σάσεξ ζήτησε να της ράψουν στο στρίφωμα του νυφικού της ένα κομμάτι μπλε ύφασμα από το σύνολο που φόρεσε στο πρώτο της ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι για να έχει ο γάμος τους καλή τύχη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook