Ο 38χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς – Ο δράστης μεταφέρθηκε στα κεντρικά του Λονδίνου για ανάκριση

Συναγερμός στη βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία σήμανε την Κυριακή το μεσημέρι, όταν η ασφάλεια στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εντόπισαν έναν άντρα να συμπεριφέρεται με ύποπτο τρόπο και να φαίνεται ότι κουβαλά ένα είδος όπλου.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, καθώς οι αρμόδιοι της ασφάλειας του Παλατιού ειδοποίησαν την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας ακινητοποίησαν και συνέλαβαν έναν 38χρονο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 12:47 το μεσημέρι, στην είσοδο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Ο 38χρονος εντοπίστηκε με όπλο στην είσοδο του παλατιού, προκαλώντας την αντίδραση των ανδρών ασφαλείας. Ο άντρας φάνηκε να κρατάει πυροβόλο όπλο, ωστόσο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν Taser. Η επιχείρηση και η σύλληψή του ολοκληρώθηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά και συγκεκριμένα στις 13:00.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στον κεντρικό σταθμό της Αστυνομίας στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει από ανάκριση για την ενέργεια και τους σκοπούς της.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για υπόθεση που αφορά την τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook