Η Αχέντ Ταμίμι δήλωσε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της και θα μεταφέρει το μήνυμα σε όλον τον κόσμο

Το όνομά της αποτελεί πλέον σύμβολο αντίστασης. Το χαστούκι της 17χρονης στον πάνοπλο Ισραηλινό στρατιώτη στη Λωρίδα της Γάζας έκανε τον γύρο του κόσμου και εξελίχθηκε σε σύμβολο του αγώνα των Παλαιστινίων προκειμένου να αποκτήσουν τη δική τους γη, τη δική τους πατρίδα.

Η 17χρονη Αχέντ Ταμίμι βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα και την Κυριακή βραβεύτηκε από την πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα, ως σύμβολο του αγώνα που διεξάγουν για το δικαίωμα στη ζωή.

Η 17χρονη εμφανίστηκε με το χαρακτηριστικό σύμβολο της Παλαιστινιακής αντίστασης και ευχαρίστησε τους Παλαιστινίους που ζουν στην Ελλάδα για τη στήρικη και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα. Επανέλαβε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της και ότι θα φροντίσει να διαδηλώσει το δίκαιο αίτημα του λαού της σε όλον τον κόσμο.

Στη βράβευση της Αχέντ Ταμίμι στην Αθήνα βρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ πολλοί νέοι, Παλαιστίνιοι και Έλληνες, θέλησαν να βγουν μία φωτογραφία μαζί της, δίπλα σε ένα 17χρονο κορίτσι που μάχεται για τις ιδέες, τα δικαιώματα και την ύπαρξη του λαού της

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook