Μία ξεχωριστή λαϊκή φωνή, που έχει περάσει με επιτυχία της εξετάσεις της στην Αθηναϊκή νύχτα.

Και πως να μην τις έχει περάσει με επιτυχία, αφού διαθέτει εξαιρετική σκηνική παρουσία και βρίσκεται πάντα σε καλή διάθεση. 

Στοιχεία που την βοήθησαν να έχει σταθεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως οι Λευτέρης Πανταζής, Βασίλης Καρράς, Στέλιος Ρόκκος, Νίκος Οικονομόπουλος.

Με πλούσιες μουσικές σπουδές -από πέντε ετών έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε- πατέρα βιρτουόζο και μητέρα τραγουδίστρια η μουσική δεν είναι μόνο στο αίμα της αλλά και στην ζωή της.

Η Νάϊρα Αλεξοπούλου, φέτος πιο ώριμη από ποτέ, τονίζει ότι είναι στα καλύτερά της.

Το νέο της τραγούδι με τίτλο “Οτι σου λέω” πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Απο την Τρίτη 25/9 και κάθε Τρίτη  θα εμφανίζεται στο πιο γνωστό στέκι του Κολωνακίου στο “Mayor”, στην παρέα του Χάρη Γαλανού στο πιο δυνατό πάρτυ της Αθήνας «from London to Athens»

Η νεαρή τραγουδίστρια μας μίλησε για τα σχέδια, τα όνειρά της, αλλά και για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν αφού ήταν -όπως υποστηρίζει η ίδια- αναληθή. Δημοσιεύματα που της χρέωναν έναν έρωτα, που δεν υπήρξε ποτέ.

“Το τραγούδι είναι η ζωή μου, είναι ο τρόπος έκφρασης μου! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τα πάντα περιστρέφονταν γύρω από την μουσική και το τραγούδι. Είχα δυνατή επιρροή και από την οικογένεια μου, η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και ο πατέρας μου έπαιζε βιολί, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ξεκινήσω από πολύ μικρή ηλικία μαθήματα πιάνου και κιθάρας” μας λέει και συνεχίζει: “Από την παιδική ηλικία που ξεκίνησα το ωδείο περίπου 7 χρονών, ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι και χαίρομαι πολύ που τα κατάφερα”.

Μόνο το τραγούδι λοιπόν στο μυαλό της. “Από τότε που με θυμάμαι δεν υπήρξε τίποτα άλλο σαν σκέψη στο μυαλό μου παρά μόνο το τραγούδι. Για εμένα το τραγούδι δεν είναι ένα επάγγελμα, είναι η ζωή μου, το πάθος μου, είναι ο κόσμος μου όλος… Δεν θα το άλλαζα με τίποτα! Δεν υπήρξε στιγμή στη ζωή μου που να μην πιστεύω ότι θα γίνω τραγουδίστρια”.

Παρά την αντίδραση των γονιών της, εκείνη επέμεινε. “Σίγουρα δεν συμφωνούσαν γιατί όταν ξεκίνησα να τραγουδάω επαγγελματικά ήμουν μικρή. Ζούσαν και αυτοί την νύχτα λόγω επαγγέλματος και ήξεραν τους κινδύνους αλλά η απόφαση μου ήταν οριστική, οπότε δεν είχαν άλλη επιλογή από το να μου ευχηθούν…καλή επιτυχία!”.

Τα σχέδιά της; Είναι πολλά και αισθάνεται πολύ αισιόδοξη. “Βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση της καριέρας μου! Ανήκω σε νέα δισκογραφική εταιρεία την Digital Ray records (πρώην Spin records), με νέα πολύ δυνατή δημιουργική ομάδα – τον Κωνσταντίνο Παντζή και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Επίσης κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Ό,τι σου λέω» σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους του Γιάννη Λιόντου. Την σκηνοθεσία του video clip έκανε ο μοναδικός Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Αυτή η νέα μου ομάδα, με κάνει να νιώθω πολύ ευτυχισμένη και είναι από τις λίγες φορές που μαζί τους δεν νιώθω μόνο ότι συνεργαζόμαστε επαγγελματικά αλλά πραγματικά είναι η μουσική μου οικογένεια”.

Οσο για το νέο της τραγούδι; Εκφράζει όπως λέει τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών. “Το νέο μου τραγούδι είναι πολύ δυναμικό, ξεσηκωτικό, χορευτικό. Μου αρέσει που χαρακτηρίστηκε «ύμνος των γυναικών» και χαίρομαι που ταυτίστηκαν οι γυναίκες με τον στίχο. Παίρνω πολύ δύναμη όταν βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει, να εκφράζεται και να αγκαλιάζει τα τραγούδια μου”.

Οσο για τους στόχους της, είναι αφοπλιστική. “Το ιδανικό είναι να υπάρχει επιτυχία και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά. Αλλά αν πρέπει να επιλέξω, θα επιλέξω την επαγγελματική επιτυχία. Είμαι από τους ανθρώπους που όταν τα επαγγελματικά μου είναι σε καλή πορεία, μπορώ με θετική σκέψη και ενέργεια να επηρεάσω θετικά και όλα τα υπόλοιπα”.

Εχει φιλίες στο χώρο της νύχτας; Λίγες αλλά καλές μας λέει. “Υπάρχουν πραγματικές φιλίες στο χώρο μου αλλά δεν είναι πολλές. Εχω κρατήσει σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί αρκετά και απέδειξαν τη δύναμη τους μέσα από δύσκολες καταστάσεις και στο πέρασμα του χρόνου”.

Και φτάνουμε στο κρίσιμο σημείο. Στα δημοσιεύματα που την πείραξαν, ή ήταν αναληθή. “Αρνητικό σχόλιο δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου ότι έχει γραφτεί ή ειπωθεί αλλά ψευδές ναι είχα την εμπειρία. Όταν συνεργάστηκα με τον Τόνυ Μαυρίδη ήταν η περίοδος που χώρισε με την Έλενα Παπαρίζου και γράφτηκε ότι ήμουν η νέα του μούσα και σύντροφος του. Δεν επηρεάζομαι ψυχολογικά, ούτε ασχολούμαι με το τι μπορεί να  πει κάποιος, το αφήνω και πάω παρακάτω”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook