Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 58χρονος Ρομά ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση, στο Ζεφύρι.

Μετά την απολογία του 58χρονου ο οποίος φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της. Τους κέρασε ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του, φέρεται να λέει στην απολογία του, και ο φίλος της έφυγε. Τότε ο ίδιος ήρθε πιο κοντά με την 22χρονη χωρίς ωστόσο να έχουν σεξουαλική επαφή.

Η 22χρονη, η οποία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πριν συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, λιποθύμησε. Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες,  να λέει πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και εκκρεμεί η δίκη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook