H πρώτη μέρα σε μια νέα δουλειά έχει πάντα ξεχωριστή σημασία. Πόσο μάλλον όταν ο νέος υπάλληλος που πέφτει κατ’ ευθείαν στα βαθιά, ανταποκρίνεται και με το παραπάνω, επιδεικνύοντας μάλιστα αίσθημα αυτοθυσίας.

Κάπως έτσι συνέβη στην περίπτωση του χρήστη @0ctobersVeryOwn, ο οποίος ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στο Στόκτον της Καλιφόρνια.

Εκεί λοιπόν, ο νεαρός άνδρας χρειάστηκε να παρέμβει με αυτοθυσία ανάμεσα σε δύο οχήματα προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουσή τους. Ήταν η στιγμή που ένα pick up καλυμμένο με αφρούς έκανε όπισθεν χωρίς να συνειδητοποιήσει η οδηγός του ότι πίσω της βρισκόταν άλλο αυτοκίνητο. Ο νεαρός σκαρφάλωσε στο καπό του μαύρου οχήματος και προσπάθησε με τα πόδια του να εμποδίσει τη σύγκρουση. Το pick up συνέχισε να κάνει όπισθεν μέχρι που τα οχήματα βγήκαν εκτός πλυντηρίου χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Περιττό να αναφέρουμε πως το βίντεο έχει γίνει viral αριθμώντας εκατομμύρια προβολές από τις 15 Σεπτεμβρίου οπότε και «ανέβηκε» στο twitter, με τον νεαρό να δέχεται συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντέδρασε και αρκετούς χρήστες να ζητούν από τους εργοδότες του να τον ανακηρύξουν υπάλληλο της χρονιάς. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που κάνουν λόγο για επικίνδυνη και αχρείαστη ενέργεια…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook