Το έργο έρχεται να ανακουφίσει τους κατοίκους της περιοχής του Χριστού που ταλανίζονται από χρόνια προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης. 

Την Τοπική Κοινότητα του Χριστού, όπου ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των δύο νέων δεξαμενών, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Ύδρευσης-Άρδευσης του Δήμου κ. Μιχάλη Καβουσανό, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Το συγκεκριμένο έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 140.000€ και με την εγκατάσταση και τη σύνδεση μίας δεξαμενής ύδρευσης δίπλα στο παλιό Δημοτικό σχολείο του Χριστού, χωρητικότητας 200m3 και μίας δεξαμενή άρδευσης στη θέση «Πλατανάκια» χωρητικότητας 500m3 έρχεται να ανακουφίσει τους κατοίκους της περιοχής του Χριστού που ταλανίζονται από χρόνια προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης. 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

«Ανταποκριθήκαμε σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής του Χριστού που αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα λόγω αυξημένων αρδευτικών και υδρευτικών αναγκών.

Με τις δύο νέες δεξαμενές καλύπτουμε τις ανάγκες ύδρευσης και άρδευσης της Τ.Κ. του Χριστού και δε σταματάμε εδώ.

Δημοπρατήσαμε και σύντομα θα ξεκινήσουμε την κατασκευή μίας επιπλέον δεξαμενής στη θέση “Τυροκέλι” στο Σελάκανο και θα τοποθετήσουμε νέα δίκτυα ύδρευσης επιλύοντας οριστικά υδρευτικές και αρδευτικές ελλείψεις και παθογένειες που ταλαιπωρούν τους κατοίκους .

Συνεχίζουμε να εξασφαλίζουμε χρηματοδοτήσεις και να υλοποιούμε έργα που συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση της αποδοτικότητας της αγροτικής γης, στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας και στην ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook