Στις 20 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Σάββατο, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης, και την Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος, διοργανώνει για 5η συνεχή φορά την μεγάλη νυχτερινή γιορτή της πόλης μας, δηλαδή τον νυχτερινό αγώνα δρόμου.

Αφετηρία και τερματισμός  αγώνα  θα είναι το Γυαλί Τζαμισί στο παλιό λιμάνι των Χανίων, ενώ θα περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα δρώμενα καθ’ όλη την διαδρομή του  καθώς και μεγάλη μουσική εκδήλωση και pasta party για τους αθλητές και τους παρευρισκόμενους στον τερματισμό  του. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου:

Με δεδομένη την σημαντικότητα του αγώνα, την λαϊκή απήχηση,  εξαιτίας των πολλών συμμετοχών οι οποίες εκτιμώνται περίπου στα 700 άτομα από ολόκληρη την Κρήτη και τέλος του κοινωνικού του χαρακτήρα, θα παρακαλούσαμε  να μας στηρίξετε ως χορηγοί επικοινωνίας στην προβολή αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος που αφορά την αγαπημένη μας πόλη  και να συμβάλετε στην ενίσχυση  της προσπάθειας μας για την προβολή του. 

Για την συμμετοχή σας αυτή ως χορηγού επικοινωνίας στον 5ο Νυχτερινό αγώνα δρόμου εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη παρουσίασης του εταιρικού σας λογότυπου στην αφίσα του αγώνα, στo internet στην σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, στο facebook καθώς και στο site του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά και εκ των προτέρων για την μεγάλη προθυμία  που κάθε φορά δείχνεται, στηρίζοντας τις προσπάθειες μας και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook