Το υπαίθριο θέατρο θα κατασκευαστεί με ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων, ενώ θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο του Μουσείου Σχολικής Ζωής, όσο και της ευρύτερης περιοχής. 

Παρουσία του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα, δημοτικών συμβούλων και τοπικών φορέων, της προέδρου του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων κ. Μαρίας Δρακάκη και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (25/9) το απόγευμα ενημερωτική συνάντηση με θέμα την “κατασκευή υπαίθριου θεάτρου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής” του Δήμου Χανίων, στην περιοχή Νεροκούρου.

Η συνάντηση διοργανώθηκε, με αφορμή την παρουσίαση της μελέτης (πριν από μερικές μέρες) που έχει εκπονηθεί για την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου, ενώ την παρουσίαση του έργου, στο πλαίσιο τη εκδήλωσης,  έκανε η Αρχιτέκτων Μηχανικός κ. Ειρήνη Αποστολάκη με τους συνεργάτες της, που έκανε δωρεάν τη μελέτη.

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τ. Βάμβουκας με αφορμή την επικείμενη κατασκευή του υπαίθριου θεάτρου, δήλωσε: “Το συγκεκριμένο θέατρο το χρειάζεται η περιοχή και θα αναβαθμίσει παράλληλα, τη λειτουργία του Μουσείου Σχολικής Ζωής. Ο Δήμος Χανίων, με ίδιους πόρους θα προχωρήσει στην κατασκευή και τη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου”.

Το υπαίθριο θέατρο θα κατασκευαστεί με ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων, ενώ θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο του Μουσείου Σχολικής Ζωής, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Η κατασκευή του θεάτρου αυτού, αμφιθεατρικού χαρακτήρα και χωρητικότητας περίπου 300 ατόμων, αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα τόσο των μελών του Συλλόγου “Φίλοι Μουσείου Σχολικής Ζωής Δήμου Χανίων” όσο και των κατοίκων της περιοχής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι κάτοικοι της περιοχής κατέθεσαν τις απόψεις τους και υπέβαλλαν τις ερωτήσεις τους, στους αρμόδιους, γεγονός που έδωσε στη συγκεκριμένη συνάντηση, ακόμα πιο εποικοδομητικό χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook