Η Σοφία Μουτίδου καλεί την παρουσιάστρια, να εμφανιστεί, άβαφη με μαλλιά που δεν θα έχει φτιάξει και με δάκρυα στα μάτια να τραβήξει ένα βίντεο στο οποίο θα ζητά συγγνώμη

Την απαράδεκτη κίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου να διεξάγει γκάλοπ για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου σχολίασε με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο facebook η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου.

Η παρουσιάστρια που πόσταρε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα γκάλοπ για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου και ρωτούσε αν… συμφωνούμε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη αναγκάστηκε να αποσύρει την ανάρτηση έπειτα από τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η συγκεκριμένη κίνηση.

Μία από αυτές τις αντιδράσεις λοιπόν ήρθε από την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία ρωτάει ευθέως την κ. Στεφανίδου, αν η παραπάνω είδηση ισχύει, γιατί – όπως λέει – είναι αδιανόητο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. 

Στη συνέχεια η Σοφία Μουτίδου επιμένει ότι «δεν πιστεύει ότι υπάρχει έμψυχο ον που μπορεί να κάνει ένα τέτοιο γκάλοπ» και καλεί την παρουσιάστρια, σε περίπτωση που η είδηση είναι αληθινή, να εμφανιστεί, άβαφη με μαλλιά που δεν θα έχει φτιάξει και με δάκρυα στα μάτια να τραβήξει ένα βίντεο στο οποίο θα ζητά συγγνώμη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook