«Γέμισε» το λιμάνι της Σούδας – Περισσότεροι απο 5.000 οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων – Προγραμματισμένες οι αφίξεις

Από νωρίς το πρωί το ένα μετά το άλλο, τρία κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν στο λιμάνι της Σούδας με τους χιλιάδες επιβάτες να έχουν μια γεύση από τα Χανιά σε φθινοπωρινή ατμόσφαιρα.

Πρώτο κατέπλευσε στις 5:50 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit το οποίο μπορεί να μεταφέρει μέχρι 1.900 επιβάτες και έχει 965 άτομα πλήρωμα. Το πλοίο έχει προγραμματιστεί να αποπλεύσει στις 12 το μεσημέρι.

Στην συνέχεια, στις 7:10 κατέπλευσε και το κρουαζιερόπλοιο Oosterdam , προερχόμενο από το Bodrum Τουρκίας, το οποίο  μεταφέρει 1.956 επιβάτες και έχει 812 άτομα πλήρωμα, ενώ αναμένεται να αποπλεύσει τις 17:00 το απόγευμα.

Τέλος, στις 8 το πρωί, σε προβλήτα του λιμένα Σούδας έδεσε και το κρουαζιερόπλοιο Marella Discovery προερχόμενο από το Κατάκωλο και το οποίο μεταφέρει έως 1.800 επιβάτες και έχει 700 άτομα πλήρωμα.  Ο προγραμματισμένος απόπλους του πλοίου είναι στις 18:00 το απόγευμα.

Βέβαια το πότε θα αποπλεύσουν θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες και δεν αποκλείεται σε περίπτωση απαγόρευσης απόπλου να παραταθεί η παραμονή τους στο λιμάνι της Σούδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook