Μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων διενεργεί τηλεφωνικό γκάλοπ  για το ποιόν θα ψηφίσουν οι Χανιώτες ως Δήμαρχο Χανίων στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Πολλοί είναι εκείνοι που δέχονται τα τηλεφωνήματα με ένα ερωτηματολόγιο το οποίο ξεκινά από το κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι από την ζωή τους στον Δήμο, πως κρίνουν  την κατάσταση τα τελευταία τρία χρόνια, ποιο θεωρούν ως σημαντικότερο πρόβλημα και… πως κρίνουν το έργο του νυν Δημάρχου Χανίων.

Αμέσως μετά το ερωτηματολόγιο περνά στο ζουμί, καθώς ο δημότης – ψηφοφόρος καλείται να πει με διαβάθμιση (σίγουρα – ίσως – σε καμία περίπτωση) ποιόν θα ψηφίσει μεταξύ 11 υποψήφιων δημάρχων.

Η σειρά των ονομάτων, όπως ρωτήθηκε αναγνώστης του Flashnews.gr, ήταν η εξής:

Μανώλης Κεμεσίδης
Νάνσυ Αγγελάκη
Σεραφείμ Ρίζος
Γιάννης Σαρρής
Άρης Παπαδογιάννης
Θρασύβουλος Τσουχλαράκης
Τάσος Βάμβουκας
Παναγιώτης Σημαντηράκης
Νίκος Παπαντωνάκης
Ευτύχης Δαμιανάκης
Γρηγόρης Αρχοντάκης

Ακολουθεί ερώτηση για το ποιος θεωρείται ως καταλληλότερος για Δήμαρχος από τους παραπάνω και για το τι ψήφισε ο ερωτώμενος στις δημοτικές του 2014, στις τελευταίες εθνικές εκλογές καθώς και για το τι θα ψηφίσει στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Και επειδή πρόκειται για πραγματικά μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων, το ερωτηματικό που προκύπτει είναι από ποιόν έχει παραγγελθεί η συγκεκριμένη έρευνα;

(σ.σ.: Το όνομα της εταιρείας είναι στην διάθεση του Flashnews.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook