Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της τρίτης ηλικίας , το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων θα πραγματοποιήσει διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων.

Την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου , το πρωί, σε συνεργασία με το 11ο Δημοτικό σχολείο Χανίων, γιαγιάδες και παππούδες θα καθίσουν στην έδρα του δασκάλου μα και στα  θρανία των μαθητών ! Θα διδάξουν και θα διδαχθούν από την αλληλεπίδρασή τους με τους μικρούς τους φίλους.

Το απόγευμα στις 18:30 θα γίνει τελετή εγκαινίων του Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας  στο χώρο του  Δημοτικού Γηροκομείου που ήδη έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του . Την ίδια ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του  ιδρύματος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλήτρια την δημοσιογράφο κ. Καίτη Αλέξη, ενώ η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από τη Χανιώτικη μουσική παρέα «Καθ΄ ωδών».

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ. οι ηλικιωμένοι θα υποδεχθούν μαθητές από το 5ο Δημοτικό σχολείο Χανίων, για ποικίλες αθλητικές δράσεις, Κυνήγι Θησαυρού και μαθήματα μαγειρικής .

Το πρωί της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Οσίου Παταπίου μνημόσυνο στη μνήμη των αποβιωσάντων ευεργετών, δωρητών,  διατελεσάντων Δημάρχων , μελών του Δ.Σ., εργαζομένων και ηλικιωμένων που φιλοξενήθηκαν στο ίδρυμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook