Με ανακοίνωση της αναφέρεται στην χθεσινή ανακοίνωση των Ειδικών Φρουρών που καταγγέλουν ότι παίρνουν εντολές για την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βάζει τους αστυνομικούς … να κόβουν το ρεύμα στους πολίτες, σύμφωνα με επίσημη καταγγελία της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης. Πλήρης απαξίωση του θεσμού!

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφού έκαναν τους αστυνομικούς σοφέρ για μέλη αναρχικών και παραβατικών οργανώσεων, τώρα τους «αξιοποιούν» για να κόβουν το ρεύμα από τα σπίτια πολιτών.

Τι κι αν ο κ. Τσίπρας υποσχόταν, από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι 400.000 νοικοκυριά θα έχουν δωρεάν ρεύμα!

Τι κι αν ο παλιός, πλέον, «σύντροφος» κ. Στρατούλης δεσμευόταν ότι «δεν κόβουμε σε κανέναν το ρεύμα»!

Τι κι αν ο κ. Σκουρλέτης, ως Υπουργός Περιβάλλοντος, διαβεβαίωνε ότι θα δοθεί δωρεάν ρεύμα σε 300.000 περίπου νοικοκυριά που κατανάλωναν κάτω των έως 1.200 kwh ανά τετράμηνο!

Τώρα, η Κυβέρνηση στέλνει συνοδεία αστυνομικών για να κόψουν το ρεύμα σε ανήμπορα νοικοκυριά που διαβούν κάτω από το όριο της φτώχειας! 

Άραγε, αρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις των ΤΑΕ; Ή θα πρέπει να ενισχυθούν οι συνοδείες των συνεργείων που κόβουν το ρεύμα με δυνάμεις του Στρατού, για να αισθανθεί ότι έχει σημαντικό ρόλο και ο κ. Καμμένος;».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook