Αντιμέτωπη με νέα απεργιακή κινητοποίηση την ερχόμενη Παρασκευή, έρχεται η Ryanair, η οποία ωστόσο επισημαίνει ότι οι ακυρώσεις πτήσεων θα είναι λιγότερες από ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί. 

Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη το 92% των δρομολογίων θα πραγματαποιηθεί κανονικά. 

Σε ανακοίνωσή της η ιρλανδική εταιρεία αναφέρει:

“Ο αριθμός των πτήσεων που ακυρώθηκαν αυτή την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου έχει μειωθεί σε 150 (από τις αναμενόμενες 190), καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των προσωπικού μας θα λειτουργήσει κανονικά. Πάνω από το 92% των 2.400 πτήσεων της Ryanair της Παρασκευής δεν θα επηρεαστούν από αυτές τις περιττές απεργίες και θα λειτουργήσουν όπως έχει προγραμματιστεί.

Όλοι οι πελάτες που επηρεάστηκαν έλαβαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα SMS 3 ημέρες νωρίτερα (χθες, 25 Σεπτεμβρίου), ενημερώνοντάς τους για την ακύρωση της πτήσης τους και τις επιλογές τους. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη σε εκείνους τους πελάτες που επλήγησαν από αυτές τις περιττές απεργίες την Παρασκευή, κάνοντας ό,τι ήταν δυνατό για να τις αποφύγουμε “.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook