Καλύπτοντας ανάγκες που υπάρχουν σε υλικοτεχνική υποδομή 

Την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης. 

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής στην Κρήτη Γιάννης Μαραγκάκης παρέδωσε στον κ. Αρναουτάκη τιμητική πλακέτα, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην ενίσχυση του έργου της Υπηρεσίας, αναφερόμενος στην καλή συνεργασία με την Υπηρεσία και τη διαχρονική στήριξη στο έργο που επιτελεί από την Περιφέρεια Κρήτης. 

Ο Περιφερειάρχης κατά την επίσκεψή του είχε συνάντηση τόσο με την Διοίκηση όσο και με τους αξιωματικούς της Π.Ε. Ηρακλείου παρουσία και του Διοικητή Ηρακλείου Εμμανουήλ Δαμουλάκη, ανακοινώνοντας πως η Περιφέρεια θα στηρίξει με κάθε τρόπο την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νησί για να αποκτήσει την υλικοτεχνική υποδομή που έχει ανάγκη. Παράλληλα, εξέφρασε, τόσο προς τους Διοικητές όσο και προς τους αξιωματικούς, τις ευχαριστίες του για την αποτελεσματική δράση τους, σε όλες τις πυρκαγιές του καλοκαιριού στην ύπαιθρό αλλά και στην πρόσφατη πυρκαγιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. 

«Είχαμε προγραμματίσει την επίσκεψη από τον Αύγουστο γιατί υπάρχει μια εξαίρετη συνεργασία. Θεωρώ πως μέσα από τον προγραμματισμό μας πήγαμε καλά και την προηγούμενη περίοδο με την προμήθεια πολλών οχημάτων. Αλλά και στη συνέχεια θα στηρίξουμε το έργο της Πυροσβεστικής. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, θα ανακοινώσουμε πρόσκληση για να υποβληθούν οι προτάσεις και να μπορούμε να εντάξουμε υλικό για όλη την Κρήτη για τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.  

Από την πλευρά του ο κ. Μαρακάκης ευχαρίστησε τόσο για την στήριξη σε προμήθειες αυτοκινήτων, υλικού αλλά και εκπαιδεύσεων των στελεχών, σημειώνοντας πως πάντα κάθε πρόβλημα λύνεται στη συνεργασία με την Περιφέρεια με απλό και ουσιαστικό τρόπο.        

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook