Με τον συντονιστή της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κρήτης κ. Μανώλη Ορφανουδάκη,  συναντήθηκε, σήμερα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, στο Μοσχάτο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Ορφανουδάκης έθεσε στον Γραμματέα του Κόμματος τα ζητήματα που απασχολούν την Ομοσπονδία η οποία αντιπροσωπεύει περισσότερους από 10 αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους της Κρήτης.

Κάποια από τα κύρια θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης και κυριάρχησαν στη συζήτηση, αφορούν στο φορολογικό – ασφαλιστικό των αγροτών, την θεσμοθέτηση του μεταφορικού ισοδύναμου και στην Κρήτη, την καταπολέμηση των παράνομων εισαγωγών και των ελληνοποιήσεων αγροτικών προϊόντων, καθώς και την αλλαγή του καθεστώτος αποζημιώσεων από  τον ΕΛΓΑ.

Ο κ. Αυγενάκης, αφού επανέλαβε τη δέσμευσή για την διαχρονική στήριξη του Κόμματος στον αγροτικό κόσμο, τόνισε πως: «Η Νέα Δημοκρατία έχει ιστορικούς δεσμούς με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, τον οποίο θεωρεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Η σημερινή συνάντηση με τον συντονιστή της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κρήτης κ. Μανώλη Ορφανουδάκη, αποτελεί παράδειγμα των σχέσεων του κόμματος με τον αγροτικό κόσμο και του διαρκούς διαλόγου που έχουμε αναπτύξει μαζί τους».

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κρήτης και του Πρόεδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.