Μια βασική και καθολική αλήθεια που όλοι όσοι ασχολούνται με το στοίχημα σοβαρά παραδέχονται είναι ότι αναμφίβολα το στοίχημα είναι μια σκληρή δουλειά.

Σκληρή γιατί πρέπει να αφιερώσεις ώρες για να ψάξεις κάθε στοιχηματική επιλογή και να ξοδέψεις ώρες και ώρες βλέποντας διάφορους αγώνες από αθλήματα που σε ενδιαφέρουν στοιχηματικά. Κάθε παίχτης που σέβεται τον ευατό του και την μπάνκα του ακολουθεί αυτή τη στοιχηματική ρουτίνα. Το στοίχημα μπορεί να είναι σκληρό ωστόσο οι ανταμοιβές είναι τέτοιες που κάνουν τον κόπο να αξίζει.

Τι γίνεται όμως όταν οι ίδιες οι εταιρίες στοιχήματος δεν σέβονται τον κόπο σου; Όταν σε εξαπατούν από την αρχή ή όταν αρχίσεις να κερδίζεις σημαντικά; Παρακάτω θα δεις μπορείς να αποφύγεις τις στοιχηματικές απάτες και να μην πέσεις στην παγίδα.

6 κοινές στοιχηματικές απάτες

Υπερβολικά μεγάλα μπόνους: Αν δεις μια εταιρία να προσφέρει ένα μπόνους εγγραφής που είναι αυτό που λέμε «πολύ καλό για να ναι αληθινό» τότε προσπαθεί να προσελκύσει πιθανόν ανυποψίαστους παίχτες.

Συχνές αλλαγές στους κανόνισμούς: Αυτό συνήθως είναι σημάδι που δείχνει ότι η εταιρία δεν θέλει να πληρώσει μπόνους και κέρδη.

Καθυστερήσεις στις αναλήψεις: Όταν μια εταιρία καθυστερεί στις αναλήψεις παραπάνω από το επιτρεπτό χωρίς ουσιαστικό λόγο καλύτερα να την αποφύγεις.

Μη απόδοση κερδών: Έχουμε και έχουμε διαβάσει πολλές φορές εταιρίες που αρνούνταν να πληρώσουν κέρδη συνήθως χρησιμοποιώντας αστείες δικαιολογίες.

Μόνιμα υπό συντήρηση: Αν και δεν είναι από τα σημάδια που λες ότι είναι απάτη σίγουρα, ωστόσο είναι μια τακτική που ακολουθούν πολλές εταιρίες που ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο και δεν θέλουν να κινήσουν υποψίες.

Αδειοδοτική αρχή: Πολλές είναι οι εταιρίες που έχουν αδειοδοτηθεί από μια όχι και τόσο αυστηρή ρυθμιστική αρχή, οπότε καλύτερα να τις αποφύγεις.

Πως θα αποφύγεις να πέσεις θύμα απάτης

Βασικά υπάρχουν τέσσερις τρόποι για να το κάνεις αυτό. Ο πρώτος έχει να κάνει με τον έλεγχο της αδειοδοτικής αρχής της εκάστοτε εταιρίας. Αν η εταιρία έχει λάβει άδεια από κάποια αυστηρή ρυθμιστική αρχή όπως αυτή της Μάλτας (MGA) ή του Hνωμένου Βασιλείου (UKGC) τότε αυτό σημαίνει ότι η εταιρία είναι αξιόπιστη και ασφαλής να παίξεις σε αυτήν. Δεύτερον, αν λάβεις τηλεφώνημα ή mail από μια εταιρία που σου προσφέρει ένα μεγάλο «καταπληκτικό» μπόνους μόνο για σένα τότε θα πρέπει να υποψιαστείς. Να υποψιαστείς κυρίως αν δεν έχεις δώσει εσύ ο ίδιος αυτά τα στοιχεία στην εταιρία, καθώς πολλές είναι οι εταιρίες που χρησιμοποιούν μη θεμιτούς τρόπους για να αποκτήσουν αυτές τις πληροφορίες. Επιπλέον, καλό είναι πάντα να διαβάζεις σε αξιόπιστα site την παρουσίαση μιας εταιρίας και κυρίως τα σχόλια των υπόλοιπων παιχτών. Τέλος, ένας έλεγχος σε ιστοσελίδες με αναλυτικά review και βαθμολογίες για κάθε εταιρία σίγουρα θα βοηθήσει πολύ να βρεις μια εταιρία που δεν θα σε εξαπατήσει και στην οποία θα χαρείς να παιχνίδι!
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook