Με νέα ανακοίνωση της, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για το ότι δεν έχει πάρει θέση για τις καταγγελίες των Ειδικών Φρουρών Κρήτης ότι παίρνουν εντολές για να κόβουν το ρεύμα σε σπίτια πολιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αν κι έχουν περάσει δυο μέρες από τότε που ως ΝΟΔΕ Ηρακλείου αναδείξαμε τις καταγγελίες αστυνομικών οι οποίοι υποχρεώνονται να λαμβάνουν το ρόλο του συνοδού σε συνεργεία που κόβουν το ρεύμα σε νοικοκυριά, ακόμα και σήμερα ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τους άλλοτε λαλίστατους Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια όταν εκείνοι φωνάζανε και υποσχόντουσαν πως δε θα γίνει καμία διακοπή έφεραν ακόμα την ταυτότητα του αντιμνημονιακού επαναστάτη, οπότε έλεγαν ό,τι ήθελαν με το αζημίωτο… σήμερα όμως;

Τί αλήθεια λένε ή καλύτερα τι αλήθεια κάνουν ως κατέχοντες την εξουσία; 

Οι… αριστεροί αγωνιστές του τόπου μας, αντί να συνεχίζουν τον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου, για νέες θέσεις εργασίας, για την ασφάλεια των πολιτών, για την ενίσχυση των ασθενέστερων, ζητούν τη συμβολή της Αστυνομίας για να κόψουν το ρεύμα από νοικοκυριά που τα βγάζουν δύσκολα πέρα.

Σε πλήρη αντίθεση η ΝΔ τιμά τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, αναγνωρίζει και στηρίζει το πολύτιμο έργο τους και θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός να επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο με πάρεργα που ουδεμία σχέση έχουν με την προάσπιση της ασφαλείας των Ηρακλειωτών.

Η ΝΔ θα στηρίξει τους οικονομικά ασθενέστερους δημιουργώντας ανάπτυξη, ενισχύοντας τα εισοδήματά τους και φτιάχνοντας ένα δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης από άκρη σε άκρη σ’ όλη την Ελλάδα. Κι επιπλέον θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, ώστε οι Αστυνομία να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της και οι πολίτες να αισθάνονται ξανά ασφαλείς στα σπίτια τους.

Τώρα λοιπόν, ενόψει Σαββατοκύριακου ελπίζουμε πως το πνεύμα των… ταλαιπωρημένων αριστερούληδων του Ηρακλείου θα ξεκουραστεί και ίσως έτσι καταφέρουν, από Δευτέρα πια, να δώσουν μια πειστική απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Ας μην αφήνουν μόνο του τον ταλαίπωρο κ. Βαρδάκη με τόσα μέτωπα ανοικτά, να απαντάει όπως και όποτε απαντάει για τα προβλήματα του νομού.

Παρόλα αυτά καταλαβαίνουμε τον πανικό τους, καθώς ενώ η ΝΔ βρίσκεται παντού και ασχολείται ενεργά με θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, οι 4 βουλευτές και η μια οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, όντες εντελώς αποκομμένοι από την κοινωνία ασχολούνται μονάχα με παρασκηνιακές διεργασίες και διάδοχες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook