Ο  Συλλογος  Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους πολίτες για την απάτη επιτήδειων στο όνομα του συλλόγου

Την προσοχή των πολιτών εφιστά με ανακοίνωσή του ο Συλλογος  Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», προειδοποιώντας οτι επιτήδειοι που δεν έχουν καμία σχέση με τον Σύλλογο, κυκλοφορούν στα Χανιά και διενεργούν έρανο στο όνομά του.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος σημειώνει:

“Επειδή πληροφορηθήκαμε ότι άγνωστα άτομα κυκλοφορούν στα Χανιά ως εκπρόσωποι Συλλόγου στήριξης οικογενειών τροχαίων δυστυχημάτων ζητώντας την οικονομική στήριξη τους προκειμένου να στηρίξουν θύματα τροχαίων και οικογένειες αυτών .

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας ότι ουδεμία σχέση και επαφή με τους κυρίους αυτούς έχουμε την δε ύπαρξη και ταυτότητα των αγνοούμε παντελώς .

Καλούμε το κοινό να προσέχει ποιους στηρίζει οικονομικά και για ποιο σκοπό”

Υπενθυμίζεται οτι νωρίτερα σήμερα το πρωί αποκαλύφθηκε ένα άλλο περιστατικό απάτης με θύματα σε όλη την Κρήτη που έδωσαν χρήματα για εκδρομή του συλλόγου ρευματοπαθών Κρήτης, όμως όπως καταγγέλθηκε, ο πράκτορας εξαφανίστηκε μαζί με το συγκεντρωθέν ποσό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook