Πρωταγωνιστές στην εφημερίδα “The Sun” έγιναν ο Έντουαρντ και η Τζέσικα που βρήκαν ένα πορτοφόλι με 7.000 ευρώ και το επέστρεψαν στον κάτοχο τους αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.

Το ζευγάρι των νεαρών Βρετανών έκανε τις διακοπές του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου όταν κατά την διάρκεια της βόλτας τους βρήκε μια τσάντα γεμάτη με χρήματα έχοντας μέσα το ποσό των 7.000 ευρώ. Δίχως να το σκεφτούν, πήγαν αμέσως στην Αστυνομία όπου την παρέδωσαν προκειμένου εκείνη στην συνέχεια να την δώσει στον κάτοχο της.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Τhe Sun”, ο 24χρονος Έντουαρντ Γκίμπσον και η 22χρονη σύντροφός του Τζέσικα Φρανκ αναφέρθηκαν σε αυτήν την όμορφη πράξη που τείνει να γίνει σπάνιο φαινόμενο στις ημέρες μας. «Οταν είδα την τσάντα, σκέφτηκα… υπάρχουν πολλά χαρτιά εκεί μέσα και μετά συνειδητοποίησα πως πρόκειται για λεφτά. Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που σκέφτηκα να τα κρατήσω. Ηξερα τι έπρεπε να κάνω» λένε αρχικά και συνεχίζουν: «Όταν ήρθε μπροστά μας η γυναίκα επιχειρηματίας και είδε την τσάντα με τα χρήματά της, έκλαιγε σαν μικρό παιδί και μας ευχαριστούσε» 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook