Μοντέλα, bloggers, influencers και κάθε λογής, διάσημοι παγκοσμίου βεληνεκούς, πέρασαν φέτος από την Κρήτη, με τις φωτογραφίες τους στα social media, από το νησί να συγκεντρώνουν χιλιάδες likes. 

Julia Nefedova

Η Julia Nefedova, είναι Digital ambassador της εταιρείας εσωρούχων και μαγιό “Tezenis”, αλλά και influencer, καθώς έχει περισσότερους από 180.000 ακόλουθους στο instagram. Η Julia, είναι μισή Ρωσίδα και μισή Ισπανίδα. Η Julia, φέτος το καλοκαίρι επισκέφθηκε την Κρήτη και έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Melissa Ambrosini

Η Melissa Ambrosini, είναι συγγραφέας, των βιβλίων “MasteringYourMeanGirl” και “OpenWide”, ενώ παρουσιάζει ην εκπομπή  “TheMelissaAmbrosiniShow”. Η Melissa, έχει πάνω από 100.000 ακόλουθους στο instagram ενώ είναι και ραδιοφωνική παραγωγός. Η Melissa πέρασε τις διακοπές της στην Κρήτη, ενώ μαγεύτηκε από την ομορφιά των Σφακίων και ειδικά της Αγίας Ρουμέλης. 

Helene Skovsgaard

Η Helene Skovsgaard κατάγεται από τη Δανιά, είναι μοντέλο ενώ έχει αναδειχθεί, “Tourism Queen International Denmark 18 – miss friendship”, “Miss Queen of Scandinavia”, ενώ έχει ανακυρηχθεί και στο top 15 των σούπερ μόντελ. Η Helene, φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε στα Χανιά, και το Ελαφονήσι της έκλεψε την καρδιά. 

Ilias Dalakidis

Ο Ilias, είναι γνωστό μοντέλο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και ειδικά στην Γερμανία, όπου συνεργάζεται με ένα πρακτορείο στην Φρανκφούρτη. Ο Ilias, εκτός από μοντέλο είναι και πλαστικός χειρουργός ενώ αγαπάει πολύ την Κρήτη και φέτος το καλοκαίρι, βρέθηκε στο Λουτρό. 

Lisa Odgrece

Είναι Γαλλίδα καλλονή, influencer, η οποία συνεργάζεται με εταιρείες και προωθεί μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, τα προιόντα τους. H Lisa, φέτος για τις διακοπές της επέλεξε τα Χανιά και επισκφέθηκε το Μπάλο.

Laura

Η Laura, είναι Ιταλίδα blogger, μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη ενώ λατρεύει τα ταξίδια. Σε ένα πρόσφατο ταξίδι της επισκέφθηκε τα Χανιά.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook