Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν μετά την απολογία τους και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου σε ξενοδοχείο όπου εργάζονταν στην Σταλίδα Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος που αντιμετώπιζε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 5000 ευρώ και με την υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα και της καταβολής εγγύησης ύψους 3000 ευρώ.

Μετά την απόφαση του ανακριτή, ο δικηγόρος των συλληφθέντων σε δηλώσεις του, άφησε να εννοηθεί οτι πίσω από την ιστορία του ξυλοδαρμού υπάρχουν στοιχεία που δεν έγιναν γνωστά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά οτι “οι κατηγορούμενοι προστάτευσαν τον 17χρονο με την σιωπή τους”. Ταυτόχρονα, υπενθύμισε οτι ο 17χρονος τρεις ημέρες πριν το συμβάν είχε απολυθεί από την ξενοδοχειακή μονάδα, ωστόσο όπως πρόσθεσε δεν θα ήθελε να επεκταθεί σε περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση, η οποία υποστήριξε οτι διογκώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος, μετά το ξυλοδαρμό του από τους φερόμενους δράστες, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και τα γεννητικά όργανα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook