Τελευταία ενημέρωση: 20:56

O 41χρονος εντοπίστηκε νεκρός μαχαιρωμένος στο λαιμό – Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών για τις συνθήκες θανάτου του άτυχου άντρα, πατέρα δύο παιδιών

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές Ηρακλείου το απόγευμα της Δευτέρας, μετά τον εντοπισμό πτώματος κοντά στο χωριό Μονή στο Μαλεβίζι. Η σορός ανήκει σε έναν 41χρονο άντρα ο οποιος βρέθηκε νεκρός με εμφανές τραύμα στο λαιμό..

Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλος του 41χρονου τον αναζήτησε και τον βρήκε νεκρό σε χωράφι, μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ δίπλα του υπήρχε ένα μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής, προσπαθώντας να συλλέξουν τα στοιχεία εκείνα που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του 41χρονου.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και την αυτοψία στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 41χρονος, φαίνεται οτι αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και υπερισχύει αυτό της αυτοχειρίας.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο 41χρονος που ήταν πατέρας δύο παιδιών και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα, κατάφερε πολλαπλά τραύματα στον εαυτό του με το μαχαίρι, δίνοντας φρικτό τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook