Εκτεθειμένοι σχεδόν στον δρομο οι πολίτες και τα παιδιά που περιμένουν το λεωφορείο

Πρόκειται για τη στάση του αστικού ΚΤΕΛ που βρίσκεται στην οδό Ακρωτηρίου στο ύψος του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, εκεί που συνέβη τον Σεπτέμβρη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή ενός 48χρονου μοτοσικλετιστή.

Ενώ η στάση αρχικά βρισκόταν στη συμβολή της Ακρωτηρίου με τον δρόμο που οδηγεί προς Λενταριανά, σε σημείο σχετικά ασφαλές, τουλάχιστον λόγω της εσοχής και του χώρου που υπήρχε για την αναμονή των επιβατών, αποφασίστηκε η μετακίνησή της λίγα μέτρα πιο κάτω.

Το περίεργο είναι ότι η στάση τοποθετήθηκε σε ένα σημείο που αφήνει εκτεθειμένους τους επιβάτες και τα παιδιά σχεδόν στον δρόμο καθώς δεν υπάρχει χώρος να σταθούν όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Επιπλέον στο προηγούμενο σημείο που βρισκόταν η στάση υπήρχε σκέπαστρο και κάθισμα ενώ τώρα οι πολίτες είναι πλήρως εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες περιμένοντας όρθιοι το λεωφορείο.

Όπως αναφέρει αναγνώστρια του Flashnews.gr:

“Η ” νέα ” στάση επί της οδού Ακρωτηρίου. Χτες με συνοπτικές , βιαστικές και πρόχειρες κινήσεις ο Δήμος Χανίων μετέφερε την στάση που βρισκόταν έξω από το Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης λίγα μέτρα παρακάτω έξω από την είσοδο καταστήματος με κηπευτικά είδη. Φυσικά στο σημείο αυτό δεν υπάρχει καν χώρος να σταθούν τα παιδιά ,όχι να τοποθετηθούν στέγαστρο και κάθισμα. Θερμά συγχαρητήρια που θετετε την ζωή των παιδιών μας σε κίνδυνο. Μόλις ένα μέτρο αριστερά αν την τοποθετουσαν θα είχαν πραγματικά κάνει μια σωστή δουλειά , αφού και τα παιδιά μας δεν θα κινδύνευαν ( λόγω της εσοχής του χώρου ) , δεν θα εμποδίζοταν η λειτουργία του καταστήματος και θα υπήρχε χώρος για στέγαστρο και κάθισμα”

Δείτε τη στάση πού βρισκόταν πριν τη μετακίνησή της λίγα μέτρα πιο πάνω

και τι βρίσκεται τώρα στη θέση της

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook