Προωθείται από την ΚΤΥΠ ΑΕ η υλοποίηση του κρίσιμου και ζωτικής σημασίας για την Ανατολική Κρήτη, έργου του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου. 

Επιπλέον, η ΚΤΥΠ ΑΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου θα προχωρήσουν από κοινού στην υλοποίηση τεσσάρων σημαντικών έργων σχολικής στέγης.

Τα ζητήματα αυτά αποτέλεσαν τα βασικά αντικείμενα της συνάντησης που είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης, Βασίλη Λαμπρινό, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στο Δημαρχείο Ηρακλείου.

Στην συνάντηση, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση για επίλυση χρόνιων προβλημάτων και την προώθηση σημαντικών έργων που έχει ανάγκη η πόλη του Ηρακλείου, έλαβαν μέρος και οι Αντιδήμαρχοι Πέτρος Ινιωτάκης, Γιάννης Αναστασάκης και Στέλλα Αρχοντάκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ ενημέρωσε ότι η Εταιρεία αναλαμβάνει εκ νέου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, την ευθύνη υλοποίησης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου με στόχο να επιλυθούν άμεσα οι εκκρεμότητες και να επιταχυνθεί η έναρξη της κατασκευής του.

Ακόμα, συμφωνήθηκε να προωθηθεί η συνεργασία ΚΤΥΠ ΑΕ και Δήμου Ηρακλείου για την από κοινού υλοποίηση έργων σχολικής στέγης και συγκεκριμένα για τρία νέα Νηπιαγωγεία και ένα νέο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, τα οποία θα ενισχύσουν τις σχολικές υποδομές της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook