Η νεαρή τραγουδίστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας, εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι! 

Ο λόγος για τη Μαρίλια Μητρούση κόρη των ταλαντούχων ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου είναι ξανά ερωτευμένη με πασίγνωστο επιχειρηματία και δεν το κρύβει! 

Η 23χρονη τραγουδίστρα εντυπωσιάζει με τις τραγουδιστικές της ικανότητες και κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο καλλιτεχνικό στερέωμα μέσα από συναυλίες όπου ξετυλίγει τη μεγάλη γκάμα της: από ξένες επιτυχίες μέχρι και έντεχνο και λαϊκό τραγούδι. Η πανέμορφη Μαρίλια θέλει να υπάρχει στον χώρο μέσα από τη δουλειά της και μόνο και έχει επιλέξει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Η μόνη φορά που δημοσιοποιήθηκε κάτι σχετικό ήταν όταν βγήκε στο φως η σχέση της με τον ηθοποιό Νικόλα Μακρή και ο χωρισμός της από εκείνον τον περασμένο Φεβρουάριο. Εκτοτε η Μαρίλια Μητρούση έμεινε μόνη, επικεντρώθηκε στο τραγούδι και τις συναυλίες της και απόλαυσε τις sold out εμφανίσεις που έκανε στον πολυχώρο «Χυτήριο».

Η ίδια εκμυστηρευόταν στον φιλικό κύκλο της την επιθυμία να βρει έναν ξεχωριστό σύντροφο, χωρίς να είναι διατεθειμένη να κάνει την παραμικρή έκπτωση στις προδιαγραφές της… Επειτα από λίγο καιρό η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα και ο έρωτας φαίνεται να της χτύπησε την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η όμορφη τραγουδίστρια εδώ κι έναν μήνα είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Νίκο Γιαννίδη της βιομηχανίας Vitex, που έχει η οικογένειά του και αφήνει το σπίτι της στον Αλιμο για να περνάει τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας στο δικό του σπίτι στο Φάληρο. Οι δυο τους αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις και τα φωτογραφικά φλας, ενώ όσοι τους ζουν από κοντά περιγράφουν έναν παράφορο έρωτα, σχεδόν βέβαιοι μάλιστα ότι θα μακροημερεύσει.

Οσο για τα νέα σχέδια της Μαρίλιας; Προγραμματίζει τις επόμενες συναυλίες της και παράλληλα προχωρά μια φιλόδοξη διαδικτυακή εκπομπή, που θα προβάλλεται στο εξωτερικό και θα παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια. Συμπαρουσιαστής της θα είναι ο νεαρός ηθοποιός Ιούλιος Αθανασίου. Το νέο της «στοίχημα» φέρεται να την έχει ενθουσιάσει, ενώ απολαμβάνει τη θερμή υποστήριξη τόσο του συντρόφου όσο και των γονιών της, οι οποίοι, αν και έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, εξακολουθούν να διατηρούν μια απόλυτα ισορροπημένη σχέση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook