Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας που συνέβη το πρωί της Τετάρτης.

Η 53χρονη ήταν μητέρα του μοντέλου Κωνσταντίνα Παγάνη που είχε διακριθεί σε διεθνή καλλιστεία που είχαν διοργανωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες κερδίζοντας τον τίτλο της Μις Υφηλίου 2017.

Η 25χρονη Ηρακλειώτισσα είχε συμμετάσχει στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International όπου και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017 πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής σαρώνοντας όλα τα βραβεία των τελευταίων χρόνων.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Ξέρω πως το τελευταίο διάστημα ο θείος δεν ήταν καλά και τσακωνόταν συνέχεια με τη μητέρα μου» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Παγάνη και συνεχίσε αναφερόμενη στις σχέσεις με τον δράστη: «Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέχρι και πριν από ένα μήνα. Ο θείος μου τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν δώσαμε σημασία. Το πρωί, ήρθαν και με ξύπνησαν. Τότε έμαθα τι είχε συμβεί».
 

Δηλώσεις έκανε και ο αδερφός του δράστη και πρώην σύζυγος της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη που δήλωσε συγκλονισμένος από την αποτρόπαια πράξη στην οποία προχώρησε ο 60χρονος: “Εγώ πονάω πιο πολύ από τον καθένα. Δεν ήταν παραβατικός ο αδερφός μου. Είχα δύο χρόνια να τον δω χθες βράδυ ήρθε σπίτι μου και κοιμήθηκε . Εγώ τον άφησα να μείνει αλλά έφυγα μετά και δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, μέχρι που έμαθα σήμερα τα όσα έγιναν. Εγώ χώρισα και η πρώην γυναίκα μου κατάφερε να προχωρήσει τη ζωή της. Είχα κάποιες περιπέτειες μπήκα φυλακή, είχα κάνει κάποιες ληστείες και εξαιτίας και της βίαιης συμπεριφοράς μου δεν μου μιλούσανε τα παιδιά. Όταν βγήκα προσπάθησα να φτιάξω της ζωή μου . Η κόρη μου φιλοξενούσε τον αδερφό μου και τον είχε σαν πατέρα».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook