Σοκ προκαλούν τα λόγια του αδερφού του δράστη και πρώην συζύγου της αδικοχαμένης 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη που δολοφονήθηκε στο Ηράκλειο.

Όπως λέει στο protothema.gr, ο δράστης λίγες ώρες πριν την αποτρόπαια πράξη του, τον είχε επισκεφτεί στο πατρικό τους σπίτι και του είχε εξομολογηθεί ότι η 53χρονη γυναίκα τον πιέζει να βοηθάει στο σπίτι αφού ζούσαν όλοι μαζί.

Όπως αναφέρει ο αδερφός του δράστη, ο 60χρονος από την ώρα που η άτυχη Μαρίνα  χώρισε ταπό εκείνον,  έμεινε στο σπίτι της μαζί με τις ανιψιές του.

Ο δράστης  είχε πολύ καλές σχέσεις τόσο με την  πρώην κουνιάδα του όσο και με τις ανιψιές του και έτσι έμεινε στο ίδιο σπίτι, με την προϋπόθεση να βοηθάει στις δουλειές.

«Του είχα πει πολλές φορές ότι δεν πρέπει να μένει με τις γυναίκες στο σπίτι» λέει ο 61χρονος αδερφός του δράστη και συνεχίζει: «χθες το βράδυ είχε έρθει από το σπίτι μου και μου είχε πει πως ήταν  πληγωμένος καθώς του είπαν οι γυναίκες να φύγει από το σπίτι καθώς δεν είχε κάνει τις δουλείες που του είχαν πει» είπε. 

«Εγώ είμαι σε πολύ δύσκολη θέση από την μια ο άνθρωπος αυτός σκότωσε την μητέρα των παιδιών μου και από την άλλη ο αδερφός μου, το αίμα μου μπήκε στην φυλακή…. Δεν ξέρω τι να κάνω, σκέφτομαι τα παιδιά μου» υπογράμμισε ο 61χρονος άντρας.

Τόνισε πως ο δράστης όταν ήταν μικρός είχε περάσει πολιομυελίτιδα ενώ μεγαλώνοντας είχε εξάρτηση από ουσίες 

«Ο αδερφός μου ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος.. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα και αισθανόταν μειονεκτικά μπροστά στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έμενε με την κόρη μου και τους βοηθούσε. Έπαιρνε κάποια χρήματα από την Πρόνοια εξαιτίας της αναπηρίας του. Την κόρη μου αλλά και τα παιδιά της τα λάτρευε. Εξαιτίας του προβλήματος που είχε το είχε… ρίξει στα φάρμακα. Δεν είχε κάποια ψυχιατρική ή ψυχολογική παρακολούθηση. Είχε όμως κάποια εξάρτηση από τα φάρμακα ωστόσο δεν πλήγωνε κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του. Δεν ήταν βίαιος. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το πράγμα», κατέληξε.

Η 53χρονη πάλεψε με νύχια και με δόντια για τη ζωή της, προσπαθώντας να γλιτώσει από τη μανία του 60χρονου πρώην κουνιάδου της, ο οποίος της έστησε ενέδρα στην καφετέρια, όπου εργαζόταν η άτυχη γυναίκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook